Pigmentbehandling med laser i Stockholm
På Laserverket i Stockholm genomför vi pigmentbehandlingar med laser. Behandlingen görs för alla typer av pigmentfel i huden. Det kan vara åldersfläckar, café au lait-fläckar, Nevus of ota, abnom eller lentigo. Det som skiljer de olika pigmentfelen åt är om det är genetiskt, hur de uppkommer, färgen, storleken och djupet. Många pigmentfläckar kan tas bort med vår pigmentbehandling som görs med laser. Boka din tid för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vår pigmentbehandling med laser på Laserverket i Stockholm.

Pigmentbehandling med laser
Under behandlingen omvandlas laserljuset till värme som spränger pigmentcellerna i småbitar. Kroppens naturliga försvar plockar bort pigmentcellerna via lymfkanalerna. Oavsett om pigmentfläckarna är mörka eller ljusa så är behandlingsprocessen densamma. Pigmentfläckarna försvinner vanligtvis helt efter en behandling med laser. Om inte så ska behandlingarna ske med 4-6 veckors mellanrum.
Efter en pigmentbehandling med laser
Efter behandlingen bli området irriterat och rodnat. Undvik att sola på 4 veckor efter behandlingen och var noggrann med återfuktningen av huden efteråt. Smörj in det behandlade området varje kväll då läkningsprocessen är som störst på nätterna. Vi rekommenderar även att du undviker smink på det behandlade området under den första veckan. Läketiden efter behandlingen är 1-3 veckor. Pigmentfläckarna försvinner vanligtvis helt efter en behandling och den skonsamma behandlingen lämnar inga ärr på huden.
Boka tid för pigmentbehandling med laser
Du är välkommen att kontakta oss för frågor och bokning av tid. Vi på Laserverket i Stockholm har goda erfarenheter inom pigmentbehandlingar med laser. Kontakta oss på 070-7736085 eller boka knappen uppe till höger.