Vill tipsa om tatueringar som spelar upp ljud. Det är riktigt häftigt. Skulle du trots allt tröttna på din favoritlåt eller ljudet från ditt ex som säger att hen älskar dig, det är lugnt du kan alltid göra en tatueringsborttagning…(Read More)

När du väljer vem som ska göra din tatueringsborttagning så är priset helt klart en faktor att tänka på. Väldigt ofta blir det som verkar billigt inte billigast till slut. Om du får betala för 10-12 behandlingar för din tatueringsborttagning blir det väldigt dyrt. Ofta…(Read More)

Det finns nästan alltid möjligt till förändring. Oavsett vad anledningen är så kan vi göra en tatueringsborttagning . Kolla gärna in den här filmen och se reaktionerna när dem ser sig själva utan tatueringar…(Read More)

Med en fläckfri hud ser du genast yngre ut. Det finns många olika behandlingar för att ta bort pigmentfläckar. Olika typer av laser, frysning, kemisk peeling och en del krämer och preparat, både med och utan recept. Vår laser är extremt bra att ta bort åldersfläckar, hormonfl…(Read More)

Hud&Kosmetik 2017

Alltid lika trevligt att få ta del av dem senaste trenderna inom hud&kosmetik. Snappade upp lite som kommer vara till nytta vid tatueringsborttagning, pigmentbehandling och Hollywoodbehandling. Passade också på att testa en del behandlingsmetoder. Trevlig helg och ta hand om varandra…(Read More)