Har du också en tatuering som hindrar dig till att få det där jobbet du vill ha. Var lugn, vi på Laserverket kan hjälpa dig. Vi skiver ett intyg som du kan visa upp för din nya arbetsgivare. Det visar på att du är seriös och tar ansvar. Vips så har…(Read More)

Ibland blir det fel. Ibland vill man bara göra något annat. Passa på att tävla om en tatueringsborttagning. Nominera dig själv eller din vän som verkligen behöver hjälp med en misslyckad eller pinsam tatuering, posta bild på instagram med hashtaggen #feltatuerad2017 — Den som har flest likes vinner en…(Read More)

Hemma igen efter en intensiv helg i Amsterdam. Vill tacka David för ett mycket bra seminarium och vidareutbildning i ämnet lasersäkerhet, tatueringsborttagning och pigmentbehandlingar. Alltid givande att få träffa kollegor från andra delen av världen för att höra hur dem jobbar. Nu har jag nya uppdaterade certifikat g…(Read More)

Nu är behandling nr 3 avklarad. Sände live på Facebook. Alltid lite nervöst men det gick bra. Kolla gärna in filmen på www.facebook.com/laserverket. Vi följer planen… efter den sjätte behandlingen ska siffran 6 vara borta helt. Vi på Laserverket har en garanti på att din tatuering ska…(Read More)